"ÜDVÖZÍTŐ UTAK" KERESZTÉNY FILMKLUB

Filmklubunk 2010 januárjában kezdte meg működését Debrecenben a Széchenyi kerti Református gyülekezetben. Minden hónap utolsó csütörtökén tartjuk alkalmainkat. Jó filmeket nézünk, aztán tea és némi aprósüti társaságában megbeszéljük a látottakat.

 

„Mi pedig nem e világnak lelkét vettük, hanem az Istenből való Lelket; hogy megismerjük azokat, a miket Isten ajándékozott nékünk.”

(1Kor. 2.12)

 

 

Az egyik nyári keresztény családi táborban esténként vetített remek filmek adták az ötletet, hogy nálunk is lehet igény ilyesmire . A gondolatokat tettek követték, aztán egy szép napon Lelkipásztorunk elé álltunk... 

Azóta

minden hónap utolsó csütörtökén, délután 18.00-kor 

tartjuk  vetítéseinket a gyülekezeti ház földszinti teremében.

Célunk Istent dicsõíteni a filmkultúrában rejlõ sajátos lehetõségek segítségével. Szeretnénk tartalmas, lelki épülésre alkalmas, érdeklõdésre számot tartó keresztény és nem keresztény filmekkel, filmritkaságokkal moziélményt nyújtani azoknak akik ritkán, vagy egyáltalán nem jutnak el moziba, vagy nem tartják vonzónak a napjainkban futó trendi premierfilmek világát.

A filmek megtekintése után beszélgetésre is mód nyílik, elmondhatjuk véleményünket a látottakról egy tea és némi aprósütemény mellett.

Reményeink szerint a Filmklub lehetõséget nyújt hitmélyítésre, kapcsolatteremtésre, közösségformálásra, kikapcsolódásra, valamint tovább szélesíti a gyülekezeti programok palettáját.

Elsõsorban Istennek adunk hálát, hogy létre jöhetett a Filmklub, imádságban kérjük továbbra is áldását és vezetését. Köszönjük a segítségét azoknak akik lehetõvé tették, illetve segítik a Filmklub mûködését, imádságban hordozzák elõmetelét.

 Mindenkit (korra, nemre, családi állapotra való tekintet nélkül) szeretettel várunk.

 

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 15
Tegnapi: 26
Heti: 88
Havi: 426
Össz.: 47 425

Látogatottság növelés
Oldal: Bővebben filmklbunkról
"ÜDVÖZÍTŐ UTAK" KERESZTÉNY FILMKLUB - © 2008 - 2018 - udvozito-utak-filmklub.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »