"ÜDVÖZÍTŐ UTAK" KERESZTÉNY FILMKLUB

Filmklubunk 2010 januárjában kezdte meg működését Debrecenben. Minden hónap utolsó csütörtökén tartjuk alkalmainkat. Tartalmas filmeket nézünk, aztán tea és némi aprósüti társaságában megbeszéljük a látottakat.

 

 

 

 

 

Ti írtátok 

 

 

 

Kedves Testvér!

 

 

 

" Hinni taníts, Uram, kérni taníts! Gyermeki, nagy hitet kérni taníts! Indítsd fel szívemet, Buzduljon fel, neked Gyűjteni lelkeket! Kérni taníts!"

 

 

 

Ha kifogytál a szavakból:

 

 

 

Imádságaim a családomért

 

1. nap: Mennyei Atyám, köszönöm a családomat, és annak minden tagját! Köszönöm, hogy mellém adtad őket, hogy békességben és szeretetben együtt teljesítsük azt a küldetést, amit ránk bíztál! Kérlek, adj alázatot és tölts be szereteteddel, hogy el tudjam fogadni őket úgy, ahogy Te elfogadsz engem. Az Úr Jézus nevében állok ellen minden indulatnak és ellenségeskedésnek, amely megpróbálja tönkretenni családom harmóniáját. Kérlek, töltsd be családom minden tagját a te szelídségeddel! Ámen.

2. nap: Köszönöm Istenem, hogy annyira értékes embereket adtál mellém, és mindnyájukkal csodálatos terved van! Kérlek, segíts, hogy támogassam őket és mellettük álljak a Tőled kapott céljaik elérésében! Bocsásd meg, amikor lehúztam, elcsüggesztettem vagy megsértettem őket! Kérlek, tegyél minket olyan csapattá, akik mindig kitartanak egymás mellett és egységben csodálatos dolgokat érnek el a Te dicsőségedre! Az Úr Jézus nevében kérlek! Ámen.

3. nap: Köszönöm Istenem azt a kiváltságot, hogy gyermekeket bíztál rám! Kérlek, segíts a Te bölcsességeddel nevelnem őket, hogy teljes szívükből szeressenek majd Téged, és hogy azzá válhassanak, amit Te már jó előre tökéletesen megterveztél számukra. Tölts be Uram Tőled jövő türelemmel és gyengédséggel, hogy taníthassam és felkészíthessem őket az élet kihívásaira és viharaira. Áldd meg őket a jóban való kitartással és a Benned való állandó bizalommal! Ámen.

4. nap: Köszönöm Uram, hogy Te a gyógyulás és az újrakezdés Istene is vagy! Kérlek, segíts, hogy támasz és vigasztalás lehessek házastársam és a gyermekeim számára, amikor eltévelyednek, elesnek és megsérülnek! Adj nekem szolgáló szívet, hogy be tudjam kötözni sebeiket, meg tudjam hallgatni panaszaikat, és szavaim és szeretetem gyógyír lehessen a számukra! Segíts, hogy fel tudjam őket emelni, és adj nekem türelmet, hogy ki tudjam várni azt, amíg elhozod a változást az életükbe. Jézus Krisztus nevében kérlek! Ámen.

5. nap: Köszönöm Istenem, hogy egy csodálatos házastársat adtál mellém! Segíts, hogy mindig fő feladatomnak tartsam ébren tartani a szeretet és a szerelem lángját! Köszönöm, hogy a Te szereteted napról-napra megújul irántam, segíts, hogy házastársam iránti odaadásom és lelkesedésem én is meg tudjam mutatni minden nap! Kérlek, segíts, hogy elnéző tudjak lenni hibáival szemben, és biztatásommal meg tudjam erősíteni a jóban. Köszönöm, hogy a Te nevedben boldoggá tehetem őt! Ámen.

6. nap: Hálát adok Úr Jézus, hogy véred által az én bűneimet is megbocsátod! Kérlek, segíts, hogy én is meg tudjak bocsátani, és tiszta szívből el tudjak engedni minden sérelmet és bántást, amit szeretteim okoztak nekem! Jézus Krisztus nevében most ellene állok minden keserűségnek és haragnak, és átadom neked minden fájdalmamat és követelésemet! Köszönöm, hogy kereszthalálod által magadra vetted az ő bűneik büntetését is! Kérlek, tölts be az irgalom és a szeretet Lelkével, és segíts, hogy többé ne emlékezzek arra, ami történt, hanem arra figyeljek, hogy miképpen szolgálhatok feléjük szeretettel a Te nevedben! Ámen.

7. nap: Köszönöm Uram, hogy szülővé tettél, hogy életem által hatással legyek a következő nemzedékre is! Kérlek, segíts, hogy gyermekeim előtt olyan példa lehessek, akire büszkék lehetnek, ha felnőnek. Áldj meg Uram, féltőn szerető szívvel, hogy védelmezni és óvni tudjam őket, és segíts, hogy meg tudjak teremteni számukra egy vidám és szerető otthont! Segíts, hogy sose legyek türelmetlen meghallgatni őket, hanem inkább megerősítsem őket abban, hogy mennyire értékesek és fontosak a számomra. Az Úr Jézus nevében kérlek! Ámen.

 

Körlevélként jött, de jó!

 

Istent kérleli egy szent ember. — Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.

 

Isten odavezeti két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket. Engedi az embernek, hogy betekintsen. A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval. Az embernek elkezdett csorogni a nyála. Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és halálsápadtak voltak. Éheznek.

 

Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez. Elérték a ragus tálat, vettek egy kanállal. De a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni. A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva.

 

Isten ekkor azt mondta: Amit láttál, a Pokol.

 

Majd mindketten a második ajtóhoz léptek. Isten kitárta és a látvány, ami a szent elé tárult, ugyanaz volt, mint az előző szobában. Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezdett folyni a szent ember nyála.

 

Az embereknek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat volt a kezében. De itt az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és nevetve beszélgettek egymással. A szent ember ekkor azt mondja Istennek: Én ezt nem értem!

 

Ó, pedig ez egyszerű — válaszolja Isten — ez csak »törődés« kérdése. Megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak.

 

Amikor csak magunkra gondolunk, a Pokol van itt a Földön. Felmérés szerint az emberek 93%-a nem küldi tovább ezt a levelet. Csak 7 %, az, aki úgy érzi, megosztaná a kanalát másokkal is.

 

 

 

Egy kedves tehetséges testvér írásait tehetem közzé:

 

FECSKE


Mióta az eszemet tudom mindíg írok. Mindíg írnom kell. Ha visszanézek az életemre, úgy tűnik olyan mélyen elrejtett ösztönöm ez nekem, mint a fecskének a fészek építés. Nem tudatosan épít a fecske. Egyszerűen csak ezt kell tennie.
Nézem a falat a fészek mellett, és tele van sárfoltokkal. Minden bizonnyal a madár meddő próbálkozásainak nyoma. Apró csőrében mindíg csak egy ici-pici sarat tudott vinni. Egy csőrnyi sár. Először találnia kellett egy pontot ahol a sár megragad. Újra és újra. Elrepült, a csőrébe sarat vett, odarepült, odadobta, a sár leesett. Újra és újra.
Nem ilyen az ima életünk?
Minden nap megyünk az Úrhoz. Minden nap elmondjuk neki. Egy pici kérés, ami nekünk a mindent jelenti. Semmi válasz. Mintha leesne. Másnap is megyünk. Ugyanaz a kérés. Semmi. Napról napra. Semmi. Mintha az Úr meg sem hallaná.

Egy napon azonban. Az egyik csőrnyi sár odaragad, és nem esik le. Sőt a következő adag is megköt és elkezd felépülni a fészek.
Egy napon az Úr úgy dönt, hogy a sár ragadjon oda, és a fészek épüljön meg.
Egy napon az Úr úgy dönt, hogy az imára választ küld. És áldást. És mi magunk is elcsodálkozunk azon ami a kérésünk nyomán felépül.
És a munka ahogyan a fecskének sem ér véget azzal, hogy a fészket megépítette, számunkra sem fejeződik be. Amit kértünk arról gondoskodnunk kell.
Újra és újra odarepülni Istenhez egy imában, és amit tőle kaptunk átadni valaki másnak.
Uram! Köszön, hogy gondoskodsz rólam és én is gondoskodhatok.
Uram! Köszönöm, hogy szeretsz engem és én is szerethetek.
Kérlek adj erőt, hogy ne adjam fel. Kérlek adj erőt, hogy hozzád menjek újra és újra!
Ámen!

 

 

 

 HEGYMÁSZÓK

 

Az életed hegymászás, egy meredek sziklafalon. Vannak könnyebb részek, és vannak nehezebb szakaszok, amikor minden izmod megfeszül. Néha csúnya vérző sebeket szerzel, és a gyomrod összeszorul a félelemtől. Néha pedig, amikor megállsz egy pillanatra, és oldalra nézel, a szíved megtelik gyönyörűséggel, mert a panoráma ami eléd tárul csodálatos.

 

Veszélyes dolog a sziklamászás. Az „életeddel játszol”, és bár próbálod magad becsapni, a szikla, amin felfelé igyekszel megmászhatatlan.

 

Észre vetted már, hogy valami újra és újra megérint? Ott lóg melletted egy kötél.

 

Muszáj ezen gondolkodnod. Honnan van ez a kötél, és miért lóg itt. Miért van a végén karabiner, és miért van egy olyan érzésed, mintha valaki szándékosan lengetné, hogy időről időre hozzád érjen.

 

Megteheted, hogy nem veszel róla tudomást. Többnyire ezt tesszük. Álltathatod magad azzal, hogy bár még senki sem mászta meg ezt a csúcsot, neked menni fog. Hidd el! Saját erejéből még soha senki nem jutott fel oda.

 

Az életed megmászhatatlan hegyének tetején, Isten áll. Minden kicsi zug, mélyedés amibe a lábadat megvetetted, minden kiszögelés amibe eddig kapaszkodtál az ő akaratából volt azon a helyen ahol találtad. A vágya és a célja, hogy felérj hozzá és ne a szakadékban végezd. Minden vágya, hogy megmenekülj.

 

A kötél ami melletted lóg: Jézus Krisztus. A te szabad akaratod kell ahhoz, hogy megmentsen. Fogd meg azt a karabinert végre, és akaszd rá a derékszíjadra.

 

Egész életedben csak egy mondatra várt tőled. Semmi másra csak erre az egyetlen mondatra:

 

Ments meg Uram!......

 

Kérlek! Ments meg Uram!!!

 

 

 

MEGÖLELNI AZ EMBERT A SZÖGES DZSEKIJÉBEN 

 

Mindannyian egy szúrós kabátot vettünk fel magunkra, de Isten annyira ......annyira jó hozzánk. A szúrós kabátunkkal együtt is megölel bennünket.

 

Erre tanít minket is.

 

Erőt és képességet ad, hogy megöleljük az embereket a szöges dzsekijükben (úgy, hogy közben fájdalmat okoznak nekünk).

 

Nem nézek a dzsekiből kiálló szögekre, mert tudom, hogy a dzseki alatt ott van az ember, aki Istennek a szeme fénye.

 

Nem a dzsekiből kiálló szögekre, hanem a keresztből kiálló szögekre nézek, és megölelem a másik embert, mert megértem, hogy Isten érte is meghalt.

 

 

 

 ERŐ A KÜZDELEMBEN

 

Idézet a "Győzelem a csüggedés felett" című kiadványból.

Egyszer egy ember látva egy pillangót, amint erőlködve próbál megszabadulni bábjától, fogott egy kést és felvágta a gubót, hogy segítsen a kiszabadulásban. A kibontakozó pillangó gyönyörű volt, az ember pedig örült, hogy megkönnyíthette az átváltozást. Ám meglepődve tapasztalta, hogy a pillangó nem repült el azonnal. Sőt igazából egyáltalán nem volt képes repülni. A pillangók a repüléshez szükséges erőt, éppen a bábból való kitörés küzdelmében szerzik meg. Miközben emberünk segíteni próbált, épphogy korai halálra kárhoztatta a pillangót. A küszködést Isten tervezte a pillangó megerősítésére, és a jövőre való felkészítésére. Néha valóban küzdelemnek érezzük az életet. Csaknem lehetetlennek tűnik, hogy megbirkózzunk a körülményeinkkel. Csapdában érezzük magunkat, és borzasztóan nehéznek találjuk, hogy tovább lépjünk abból a helyzetből ahová kerültünk. Olykor azt szeretnénk, hogy valaki kihúzzon minket a gödörből, vigyázzon ránk, és törődjön azokkal a dolgokkal, amelyekről nem tudjuk hogyan kezeljünk...
Az ilyen helyzetekben nem tudtam megérteni Isten miért nem talál kiutat. De meggyőződtem róla, hogy ezek a küzdelmek Isten tervének a részei, melyek arra szolgálnak, hogy megerősödjünk. Ahogy a pillangónak küzdenie kell, hogy kiszabaduljon, és repülhessen, nekünk sem szabad megfutamodnunk a kihívást jelentő, ámde nagyszerű lehetőségek elől, amelyeket Isten a növekedésünkre készített el. Ha könnyű kiút kínálkozik előttünk, nem fogunk erőnk teljességéig növekedni és képtelenek leszünk azzá válni, akiknek Isten látni szeretne minket. Túl gyengék leszünk, hogy teljességében megéljük azt a kalandot, amelyet Isten tervezett nekünk.
A születés hihetetlenül megrázó mind a mamának, mind a babának; a tojásból kikelni igazán kemény munka a csibének; a bábból előbújni szintén nagyon küzdelmes a pillangó számára, de hittel birkózunk meg a kihívásokkal, amelyeket Isten elénk állít, megéri küzdenünk, és sohasem fogjuk megbánni.
Hadd bátorítsalak ha éppen küzdelmeid vannak, mert biztos vagyok benne, hogy Isten minden próbát felhasznál jelen és jövőbeli javunkra, ha szilárdan állunk, küzdünk, és nem vagyunk hajlandóak meghátrálni.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Üveges gyorsszolgálat Budapest, azonnali üvegezés biztosításra helyszínen

► Üveges üvegezés gyorsszolgálatunk vállalja Budapest egész területén, belvárosi üveges üvegezést , ajtók üveges, ablakok üveges , kirakatok üvegezése , portálok, biztonsági üvegek, katedrál üvegek, drótüvegek és hőszigetelt üvegek cseréjét üvegezését

uveges-uvegezes.hupont.hu

2. Dazer ultrahangos kutyariasztó

► Vannak kutyák akik csak akkor vesznek komolyan, ha kapnak egy kis zavaró ultrahangot!

ultrahangoskutyariaszto.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

2. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

3. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

4. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

5. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

6. Vidéki élet Ónod

► Élet a falun

onodialtalanosiskola.hupont.hu

7. SEFTI AUTÓKERESKEDÉS

► Autó adás - vétel, csere, készpénzes felvásárlás. Teher-, személyautó és utánfutó kölcsönzés. Gyors és rugalmas HITELÜGYINTÉZÉS hozott autóra is!! BIZTOSÍTÁSKÖTÉS!! EREDETISÉG VIZSGÁLAT - HELYSZíNI KISZÁLLÁS mobilautóval a hét minden napján!!

seftiauto.hupont.hu

8. Pető János

► CRESCATOR DE PORUMBEI LA CATEGORIA FOND SI MARATON

porumbeipeto.hupont.hu

9. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

10. ♥Viola Pusszancs oldija♥

► Itt mindenki talál magának jó hangulat jelet!És ha má itt vagy küld el egy pár barátodnak a cimét itt viola blogja:)Sztárok röl is halani fogsz eben a blogban de inkáb animáciok vanak meg glitterek

violahangulatjelei.hupont.hu

11. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

12. Puskás László Villanyszerelő mester

► Elektromos Szerviz (+36 30)9-385-835

elektroszer.hupont.hu

13. A jelenleg előjegyezhető, lefoglalható, eladó vadászgörénykölykök honlapja

► Azoknak, akik hozzáértő, felelős tenyészetből szeretnének minőségi, házikedvencnek alkalmas vadászgörényt!

gorenykolykok.hupont.hu

14. Kémia-Fizika

► Érdekes dolgok.......

kemia-fizika.hupont.hu

15. Jogi tanácsadás, Családjog, Ingatlanjog, Bontóper, Cégjog, budapesti ÜGYVÉD

► Bontóper, ingatlan adásvételi jogi tanácsadás, családjog, ingatlanjog, öröklésjog, cégjog, kártérítési jog Dr Mohos Gábor ügyvéd Budapest XIII. 06-20 354 8963

jogimegoldasok.hupont.hu

16. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

17. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

18. Kimerültség, stressz, depresszió, vitamin, egészség, gyógynövények...

► Kimerült? Stresszes? Depressziós?... Egészség = vitamin, gyógynövények

vitaminok-gyogynovenyek.hupont.hu

19. Használt, futózott és új gumik: Személy, Teher, Munkagép Tel.:06-70/6048810

► HASZNÁLTGUMI: (6.HÓNAP) FUTÓZOTT GUMI: (LEFUTÁSIG) ÚJ GUMI: (2. ÉV GARANCIÁVAL) Cím: H - 2060 BICSKE SZENT LÁSZLÓ ÚT 50. e-mail: unimobilcar@gmail.com

gumi-reifen.hupont.hu

20. VITÉZTELEP

► Az I. Világháborús aktív és veterán vitéz-katonacsaládok, illetve Szeged-Halas-Szabadka városok földjeiről érkező szorgalmas emberek lakhelye. 1927-től 1948-ig Kelebia-Vitéztelep, 1949-től felszámolták, a környék mai neve: Kisszállás-Négyestelep.

viteztelep.hupont.hu

21. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

22. Twilight Saga, minden ami Twillight

► Nem tudom, meddig ültünk ott mozdulatlanul. Talán órákig. Végül a pulzusom lenyugodott, de Edward nem moccant, szótlanul tartott a karjában. Tudtam, hogy bármelyik pillanatban túl sok lehet neki ez az egész, és akkor az én életemnek vége - olyan gyor

vampire.hupont.hu

23. Ingyen internet Wifi netvadász antennával nagy távolságról!

► WIFI ANTENNABOLT-WEBÁRUHÁZ A 1174.BOCSKAI U 29,WIFI NETVADÁSZ KAMIONRA TEL:+36309847295,0612570573

wiffi.hupont.hu

24. Lakatos Budapest

► 40 éves tapasztalattal rendelkező lakatos Budapest területén és környékén vállalja kerítések, kapuk, korlátok, tetőszerkezetek elkészítését 06 70 592-7584; kovacsoltvaskerites@yahoo.com

lakatosbudapest.hupont.hu

25. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

26. Minecraft

► Sziasztok, ez a minecraft játékot mutatja be, és segít jobbá tenni. Remélem hasznotokra fog válni, vagy tanultok valami érdekességet :)

minecraftbrowse.hupont.hu

27. Áradások-figyelmeztetések

► Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

nyomban.hupont.hu

28. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

29. HATODIK NAPON

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

hatodiknapon.hupont.hu

30. Konyhabirodalom

► Egyszerűen, gyorsan, jót!

konyhabirodalom.hupont.hu

31. ÜZLETBERENDEZÉSEK-BOLTBERENDEZÉSEK elérhető áron Miskolcon......

► POLCOK-POLCRENDSZEREK-POLC KIEGÉSZÍTŐK-REKLÁM MEGVÍLÁGÍTÁSOK-ÁLLVÁNYOK-TELJES POLCRENDSZEREK EGYEDILEG SZERELHETŐ VÁLTOZATBAN ......

hasznaltuzletberendezesek.hupont.hu

32. Ashley Tisdale♥, Miley Cyrus♥, Selena Gomez♥,Hannah Montana♥DemiL.VanessaH

► ﻉ√٥ﺎ♥♥Szijjah!Itt mindent megtalálsz Ashleyről Mileyról Hannahról Selenaról Demiről Vanessaról !!!♥♥ﻉ√٥ﺎ

ashleyselenamiley.hupont.hu

33. AVON Andy

► Legyek az AVON tanácsadód? Nézz körül az oldalamon, és rendelj a katalógusból.

avonandy.hupont.hu

34. Ez a WWE Fan Club honlapja

► Ha szereted a Pankrációt és Szeretnéd megtudni első kézből a legújabb híreket akkor ezt a helyet neked találták ki.

wwefanclub.hupont.hu

35. OLCSÓ UJ CSOMAGOLÁS SÉRÜLT -SZÉPSÉGHIBÁS TERMÉKEK LEÉRTÉKELT ÁRON

► MINDEN EGY HELYEN ,ÉPITKEZIK,KERTÉSZKEDIK , SPORTOLNA VAGY JÖN A BABA??AMI NÁLLUNK NINCS AZT BESZEREZZÜK KÉRÉSÉRE KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉS HÁZHOZ SZÁLLITJUK, HA KELL. TEL 06209978798 BPXVII KER .email:zolt@tvn.hu VÁRJUK KÉRDÉSEIT SEGITÜNK

olcso-easy.hupont.hu

36. Autómentő tréler bérlés Budapest

► Nonstop 0-24 olcsó tréler bérlés Budapesten 06 30 285 7558, akár azonnal!

trelerberles.hupont.hu

37. Szép Kuckó Építőipari KFT

► Házát, Lakását, Otthonná varázsoljuk

szepkucko.hupont.hu

38. Gamás Község Önkormányzatának honlapja

► Tisztelt látogató, Ön most Gamás Község Önkormányzatának honlapját olvassa. A település és a magam nevében köszöntöm Önt. Tóth Péter vagyok Gamás polgármestere. Ezen a webhelyen megpróbálunk Önnek képet adni településünkről, önkormányzatunkról.

gamasfalu.hupont.hu

39. Frissen vágott csirke-kakas őstermelőtől házhozszállítva pipifarmról!!!

► Válassza a hazai mindíg friss csirkét, mesterséges hústömegnövelök,színezékek nélkül!!!

pipifarm.hupont.hu

40. TANÁCSADÁS

► Válságmenedzselés, cégtanácsadás, adókímélő eljárások, céginformáció, cégátvilágítás, kockázatelemzés, adóoptimalizálás, gyors hatékony segítség a bajban, munkavállalók átvilágítása ellenőrzése,

tanacsotadok.hupont.hu

41. jelszo feltörés add és segitek toplista stb

► amint látjátok az oldal sikeres lett ha kelene bele még vmi akkor dobj üzit

fejlodo.hupont.hu

42. Széki Kapusi István hivatalos honlapja

► Erdély, a Mezőség, szülőfalum Szék. Varázslatos mesevilág, ma is élő hagyományok kifogyhatatlan forrása, drága szülőföldem.

kapusi.hupont.hu

43. GÉL-LAKKOZÁS

► Nagy Gabriella vagyok, kéz -és lábápoló. Munkahelyem: a Rouge Szépségszalonban dolgozom, a most divatos gél-lakkozás a fő profilom. Foglalkozom manikűrrel, pedikűrrel is.

gel-lakk.hupont.hu

44. star stable

► szia!köszöntelek az oldalamon sok minden van az oldalon érdemes lesz megnézned.még fejlesztés alatt ál kérlek ne cikizd.nagyon köszönöm

starstable-lovas.hupont.hu

45. World Wrestling Enteraiment (WWE)

► Itt pankrációról van szó, úgyhogy aki nem szereti az menjen el az oldalról! Aki szereti vagy nézi, nyugodtan maradhat...

wwe-wwe.hupont.hu

46. Egészség Fogyókúra Diéták Tippek,Trükkök

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

vital.hupont.hu

47. Szent Jakab Zarándoklat

► Budapest-Lébény-Wolfsthal-Santiago de Compostela

szentjakabut.hupont.hu

48. Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom

► Csak az az ügy elveszett, amit feladunk. Érdekvédelem, követeléskezelés egyéni módszerekkel.

vvmozgalom.hupont.hu

49. H2o egy vízcsepp elég!/ICarly

► a h2o és az Icarly szereplői és a filmbeli karakterek leírása és sok-sok kép a színészekről és színésznőkről.

ivikilegjobbvideok.hupont.hu

50. Egészség-Szépség-Pénz! Noni a sejtek regenerálója! Dolgozz a netten!

► Őrizd meg vagy nyerd vissza egészséged, fiatalodj és közben gazdagodj meg barátaiddal együtt!

egeszsegszepsegnoni.hupont.hu

51. A teknősök világa

► Nézd meg és tudj meg többet a teknősökről!!

tekicsapat.hupont.hu

52. BURKOLAS,FESTÉS,KŐMŰVES,BUDAPEST TERÜLETÉN!!!!!!

► SZOBAFESTÉS,BURKOLAS,KŐMŰVES,BP,EGÉSZ TERŰLETÉN

lakasfelujitaskomuves.hupont.hu

53. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

54. agnes.hupont.hu

► Hasznos, szórakoztató oldalakkal. Ha túlélő akarsz lenni ezen a világon, meg kell tanulnod gyorsan tanulni.'' (Chaim Potok) *Ha nem harapsz a tudás almájába, boldog tudatlanságban élheted le az életedet.

korrepet-debrecen.hupont.hu

55. NAGY GÉPSZERVIZ BUDAPEST STIHL VIKING BOSCH MAKITA FLEX

► Stihl Viking Bosch Makita Flex Szerviz Javítás Profi Ipari Gép és Alkatrész

nagygepszerviz.hupont.hu

56. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

57. Naturenet & Phytoreflex / Fitoterápia, Reflexológia, Masszázs

► Reflexológia, Fitoterápia. Talpmasszázs erdők-mezők gyógyító erejével, mely beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusát. Hatékony eredményes terápia a test és a lélek együttes kezelésével. Higgyünk a természet gyógyító erejében!

naturenet.hupont.hu

58. LENGYEL BABAKOCSIK FORGALMAZÁSA

► Kiváló minőségű babakocsikat kínálunk kedvező áron.Látogasson el honlapunkra.

lengyelbabakocsi.hupont.hu

59. Ingyen termékminta!

► Minden termékminta ingyen van amiket itt felsorolok!

ingyen-termekminta.hupont.hu

60. Minden, ami angol, brit

► Angol nyelv, kultúra stb... :) Angol nyelvtanulás egyszerűen itt! :)

mindenamiangol.hupont.hu

61. Női Fitness

► WELLNESS FITNESS EDZÉS

juditfitness.hupont.hu

62. Girls on the top

► A Girls on the top ennek az oldalnak a jelszava.Itt a leghíresebb angol ill.magyar színésznőkkel énekesnőkkel foglalkozunk

nessatisdale.hupont.hu

63. Segíts, ha igénylik!

► Egy sokoldalú orvos első honlap-próbálkozását látod. Hitvesem s jómagam cukorbeteg-ételreceptjeinket és más hasznosat és kellemeset szeretnénk megosztani veled, ha érdekel.

cukorbeteg.hupont.hu

64. A GÖMBÖC-TANYA SZERETETTEL KÖSZÖNTI ÖNT!

► Az oldal segítségével szeretnénk felkelteni a figyelmét a Mangalicából készült finomságaink iránt, illetve be szeretnénk mutatni a tanya lakóit! Kellemes időtöltést kívánunk!

gomboctanya.hupont.hu

65. Ablakcsere-Energiamegtakaritás

► Ablak,ajtó,redőny,szúnyogháló kedvezö árak

ablakfer.hupont.hu

66. Bükk tűzifa ,értékesitése,szállitása Erdélyből egész évben!

► Eladó jó minőségben méteres tüzifa ,NON -STOP

tuzifaerdelybol.hupont.hu

67. szerencsemix

► A leírás fontos a weboldal tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

szerencsemix.hupont.hu

68. Sztárok az Ászok

► Sztárok az ászok

starokazaszok.hupont.hu

69. ANTENNA SZAKÜZLET és WEBÁRUHÁZ BP.1174 BOCSKAI 29!

► TEL:0612570573,+36309847295.MŰHOLDAS és FÖLDI DIGITÁLIS HD vételhez mindenféle antenna és kiegészítők nagy választékban kaphatóak a szaküzletben.Egyéni vásárlók és antenna szerelők megrendeléseit várjuk.

antennaszerelozona.hupont.hu

70. * TECIKE *

► Cseppek a Világ Csodáiból.

tecike.hupont.hu

71. Olcsó termőföld szállítás

► Akár 1 m3, olcsó termőföld szállítás Budapesten és környékén 06 30 90 30 300!

termofoldszallitasa.hupont.hu

72. Tüzifa szén árak tüzifa akció tüzifa szén eladó

► diószén daraszén komárom-esztergom megye,fejér megye

tuzifa-szen.hupont.hu

73. Házias ebédlő - büfé a Rokolya utcai irodaház földszintjén

► ******* Nálunk nem csak az ebéd fő, hanem az egészség is! ******* Címünk: Bp. XIII. Rokolya u. 1-13. - - - - - - Telefon: +36 30 8790740 Email:rokolyabufe@gmail.com * facebook.com/Rokolya Étkező

rokolyabufe.hupont.hu

74. Aszfaltozás Útépítés Kátyúzás 06703244623 SÁNDORASZFALT Kft. Országosan !

► Aszfaltozás, útépítés, mart aszfalt, kátyúzás országosan és Budapest területén. Akkor válasszon minket, ha Önnek nem csak az ár, hanem a minőség és a garancia is fontos!

sandoraszfalt-kft.hupont.hu

75. A rajz világa

► A rajzolás mindenfajta ábrázolás lelke és forrása, s minden tudomány gyökere. Aki olyan eredményeket ért el, hogy rajzolni tud, annak azt mondom, hogy a legértékesebb kincs birtokába jutott. Buonarroti Michelangelo

arajzvilaga.hupont.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 6
Heti: 31
Havi: 251
Össz.: 51 330

Látogatottság növelés
Oldal: Olvasni való
"ÜDVÖZÍTŐ UTAK" KERESZTÉNY FILMKLUB - © 2008 - 2019 - udvozito-utak-filmklub.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »