"ÜDVÖZÍTŐ UTAK" KERESZTÉNY FILMKLUB

Filmklubunk 2010 januárjában kezdte meg működését Debrecenben. Minden hónap utolsó csütörtökén tartjuk alkalmainkat. Tartalmas filmeket nézünk, aztán tea és némi aprósüti társaságában megbeszéljük a látottakat.

 

 

 

 

 

Ti írtátok 

 

 

 

Kedves Testvér!

 

 

 

" Hinni taníts, Uram, kérni taníts! Gyermeki, nagy hitet kérni taníts! Indítsd fel szívemet, Buzduljon fel, neked Gyűjteni lelkeket! Kérni taníts!"

 

 

 

Ha kifogytál a szavakból:

 

 

 

Imádságaim a családomért

 

1. nap: Mennyei Atyám, köszönöm a családomat, és annak minden tagját! Köszönöm, hogy mellém adtad őket, hogy békességben és szeretetben együtt teljesítsük azt a küldetést, amit ránk bíztál! Kérlek, adj alázatot és tölts be szereteteddel, hogy el tudjam fogadni őket úgy, ahogy Te elfogadsz engem. Az Úr Jézus nevében állok ellen minden indulatnak és ellenségeskedésnek, amely megpróbálja tönkretenni családom harmóniáját. Kérlek, töltsd be családom minden tagját a te szelídségeddel! Ámen.

2. nap: Köszönöm Istenem, hogy annyira értékes embereket adtál mellém, és mindnyájukkal csodálatos terved van! Kérlek, segíts, hogy támogassam őket és mellettük álljak a Tőled kapott céljaik elérésében! Bocsásd meg, amikor lehúztam, elcsüggesztettem vagy megsértettem őket! Kérlek, tegyél minket olyan csapattá, akik mindig kitartanak egymás mellett és egységben csodálatos dolgokat érnek el a Te dicsőségedre! Az Úr Jézus nevében kérlek! Ámen.

3. nap: Köszönöm Istenem azt a kiváltságot, hogy gyermekeket bíztál rám! Kérlek, segíts a Te bölcsességeddel nevelnem őket, hogy teljes szívükből szeressenek majd Téged, és hogy azzá válhassanak, amit Te már jó előre tökéletesen megterveztél számukra. Tölts be Uram Tőled jövő türelemmel és gyengédséggel, hogy taníthassam és felkészíthessem őket az élet kihívásaira és viharaira. Áldd meg őket a jóban való kitartással és a Benned való állandó bizalommal! Ámen.

4. nap: Köszönöm Uram, hogy Te a gyógyulás és az újrakezdés Istene is vagy! Kérlek, segíts, hogy támasz és vigasztalás lehessek házastársam és a gyermekeim számára, amikor eltévelyednek, elesnek és megsérülnek! Adj nekem szolgáló szívet, hogy be tudjam kötözni sebeiket, meg tudjam hallgatni panaszaikat, és szavaim és szeretetem gyógyír lehessen a számukra! Segíts, hogy fel tudjam őket emelni, és adj nekem türelmet, hogy ki tudjam várni azt, amíg elhozod a változást az életükbe. Jézus Krisztus nevében kérlek! Ámen.

5. nap: Köszönöm Istenem, hogy egy csodálatos házastársat adtál mellém! Segíts, hogy mindig fő feladatomnak tartsam ébren tartani a szeretet és a szerelem lángját! Köszönöm, hogy a Te szereteted napról-napra megújul irántam, segíts, hogy házastársam iránti odaadásom és lelkesedésem én is meg tudjam mutatni minden nap! Kérlek, segíts, hogy elnéző tudjak lenni hibáival szemben, és biztatásommal meg tudjam erősíteni a jóban. Köszönöm, hogy a Te nevedben boldoggá tehetem őt! Ámen.

6. nap: Hálát adok Úr Jézus, hogy véred által az én bűneimet is megbocsátod! Kérlek, segíts, hogy én is meg tudjak bocsátani, és tiszta szívből el tudjak engedni minden sérelmet és bántást, amit szeretteim okoztak nekem! Jézus Krisztus nevében most ellene állok minden keserűségnek és haragnak, és átadom neked minden fájdalmamat és követelésemet! Köszönöm, hogy kereszthalálod által magadra vetted az ő bűneik büntetését is! Kérlek, tölts be az irgalom és a szeretet Lelkével, és segíts, hogy többé ne emlékezzek arra, ami történt, hanem arra figyeljek, hogy miképpen szolgálhatok feléjük szeretettel a Te nevedben! Ámen.

7. nap: Köszönöm Uram, hogy szülővé tettél, hogy életem által hatással legyek a következő nemzedékre is! Kérlek, segíts, hogy gyermekeim előtt olyan példa lehessek, akire büszkék lehetnek, ha felnőnek. Áldj meg Uram, féltőn szerető szívvel, hogy védelmezni és óvni tudjam őket, és segíts, hogy meg tudjak teremteni számukra egy vidám és szerető otthont! Segíts, hogy sose legyek türelmetlen meghallgatni őket, hanem inkább megerősítsem őket abban, hogy mennyire értékesek és fontosak a számomra. Az Úr Jézus nevében kérlek! Ámen.

 

Körlevélként jött, de jó!

 

Istent kérleli egy szent ember. — Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.

 

Isten odavezeti két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket. Engedi az embernek, hogy betekintsen. A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval. Az embernek elkezdett csorogni a nyála. Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és halálsápadtak voltak. Éheznek.

 

Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez. Elérték a ragus tálat, vettek egy kanállal. De a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni. A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva.

 

Isten ekkor azt mondta: Amit láttál, a Pokol.

 

Majd mindketten a második ajtóhoz léptek. Isten kitárta és a látvány, ami a szent elé tárult, ugyanaz volt, mint az előző szobában. Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezdett folyni a szent ember nyála.

 

Az embereknek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat volt a kezében. De itt az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és nevetve beszélgettek egymással. A szent ember ekkor azt mondja Istennek: Én ezt nem értem!

 

Ó, pedig ez egyszerű — válaszolja Isten — ez csak »törődés« kérdése. Megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak.

 

Amikor csak magunkra gondolunk, a Pokol van itt a Földön. Felmérés szerint az emberek 93%-a nem küldi tovább ezt a levelet. Csak 7 %, az, aki úgy érzi, megosztaná a kanalát másokkal is.

 

 

 

Egy kedves tehetséges testvér írásait tehetem közzé:

 

FECSKE


Mióta az eszemet tudom mindíg írok. Mindíg írnom kell. Ha visszanézek az életemre, úgy tűnik olyan mélyen elrejtett ösztönöm ez nekem, mint a fecskének a fészek építés. Nem tudatosan épít a fecske. Egyszerűen csak ezt kell tennie.
Nézem a falat a fészek mellett, és tele van sárfoltokkal. Minden bizonnyal a madár meddő próbálkozásainak nyoma. Apró csőrében mindíg csak egy ici-pici sarat tudott vinni. Egy csőrnyi sár. Először találnia kellett egy pontot ahol a sár megragad. Újra és újra. Elrepült, a csőrébe sarat vett, odarepült, odadobta, a sár leesett. Újra és újra.
Nem ilyen az ima életünk?
Minden nap megyünk az Úrhoz. Minden nap elmondjuk neki. Egy pici kérés, ami nekünk a mindent jelenti. Semmi válasz. Mintha leesne. Másnap is megyünk. Ugyanaz a kérés. Semmi. Napról napra. Semmi. Mintha az Úr meg sem hallaná.

Egy napon azonban. Az egyik csőrnyi sár odaragad, és nem esik le. Sőt a következő adag is megköt és elkezd felépülni a fészek.
Egy napon az Úr úgy dönt, hogy a sár ragadjon oda, és a fészek épüljön meg.
Egy napon az Úr úgy dönt, hogy az imára választ küld. És áldást. És mi magunk is elcsodálkozunk azon ami a kérésünk nyomán felépül.
És a munka ahogyan a fecskének sem ér véget azzal, hogy a fészket megépítette, számunkra sem fejeződik be. Amit kértünk arról gondoskodnunk kell.
Újra és újra odarepülni Istenhez egy imában, és amit tőle kaptunk átadni valaki másnak.
Uram! Köszön, hogy gondoskodsz rólam és én is gondoskodhatok.
Uram! Köszönöm, hogy szeretsz engem és én is szerethetek.
Kérlek adj erőt, hogy ne adjam fel. Kérlek adj erőt, hogy hozzád menjek újra és újra!
Ámen!

 

 

 

 HEGYMÁSZÓK

 

Az életed hegymászás, egy meredek sziklafalon. Vannak könnyebb részek, és vannak nehezebb szakaszok, amikor minden izmod megfeszül. Néha csúnya vérző sebeket szerzel, és a gyomrod összeszorul a félelemtől. Néha pedig, amikor megállsz egy pillanatra, és oldalra nézel, a szíved megtelik gyönyörűséggel, mert a panoráma ami eléd tárul csodálatos.

 

Veszélyes dolog a sziklamászás. Az „életeddel játszol”, és bár próbálod magad becsapni, a szikla, amin felfelé igyekszel megmászhatatlan.

 

Észre vetted már, hogy valami újra és újra megérint? Ott lóg melletted egy kötél.

 

Muszáj ezen gondolkodnod. Honnan van ez a kötél, és miért lóg itt. Miért van a végén karabiner, és miért van egy olyan érzésed, mintha valaki szándékosan lengetné, hogy időről időre hozzád érjen.

 

Megteheted, hogy nem veszel róla tudomást. Többnyire ezt tesszük. Álltathatod magad azzal, hogy bár még senki sem mászta meg ezt a csúcsot, neked menni fog. Hidd el! Saját erejéből még soha senki nem jutott fel oda.

 

Az életed megmászhatatlan hegyének tetején, Isten áll. Minden kicsi zug, mélyedés amibe a lábadat megvetetted, minden kiszögelés amibe eddig kapaszkodtál az ő akaratából volt azon a helyen ahol találtad. A vágya és a célja, hogy felérj hozzá és ne a szakadékban végezd. Minden vágya, hogy megmenekülj.

 

A kötél ami melletted lóg: Jézus Krisztus. A te szabad akaratod kell ahhoz, hogy megmentsen. Fogd meg azt a karabinert végre, és akaszd rá a derékszíjadra.

 

Egész életedben csak egy mondatra várt tőled. Semmi másra csak erre az egyetlen mondatra:

 

Ments meg Uram!......

 

Kérlek! Ments meg Uram!!!

 

 

 

MEGÖLELNI AZ EMBERT A SZÖGES DZSEKIJÉBEN 

 

Mindannyian egy szúrós kabátot vettünk fel magunkra, de Isten annyira ......annyira jó hozzánk. A szúrós kabátunkkal együtt is megölel bennünket.

 

Erre tanít minket is.

 

Erőt és képességet ad, hogy megöleljük az embereket a szöges dzsekijükben (úgy, hogy közben fájdalmat okoznak nekünk).

 

Nem nézek a dzsekiből kiálló szögekre, mert tudom, hogy a dzseki alatt ott van az ember, aki Istennek a szeme fénye.

 

Nem a dzsekiből kiálló szögekre, hanem a keresztből kiálló szögekre nézek, és megölelem a másik embert, mert megértem, hogy Isten érte is meghalt.

 

 

 

 ERŐ A KÜZDELEMBEN

 

Idézet a "Győzelem a csüggedés felett" című kiadványból.

Egyszer egy ember látva egy pillangót, amint erőlködve próbál megszabadulni bábjától, fogott egy kést és felvágta a gubót, hogy segítsen a kiszabadulásban. A kibontakozó pillangó gyönyörű volt, az ember pedig örült, hogy megkönnyíthette az átváltozást. Ám meglepődve tapasztalta, hogy a pillangó nem repült el azonnal. Sőt igazából egyáltalán nem volt képes repülni. A pillangók a repüléshez szükséges erőt, éppen a bábból való kitörés küzdelmében szerzik meg. Miközben emberünk segíteni próbált, épphogy korai halálra kárhoztatta a pillangót. A küszködést Isten tervezte a pillangó megerősítésére, és a jövőre való felkészítésére. Néha valóban küzdelemnek érezzük az életet. Csaknem lehetetlennek tűnik, hogy megbirkózzunk a körülményeinkkel. Csapdában érezzük magunkat, és borzasztóan nehéznek találjuk, hogy tovább lépjünk abból a helyzetből ahová kerültünk. Olykor azt szeretnénk, hogy valaki kihúzzon minket a gödörből, vigyázzon ránk, és törődjön azokkal a dolgokkal, amelyekről nem tudjuk hogyan kezeljünk...
Az ilyen helyzetekben nem tudtam megérteni Isten miért nem talál kiutat. De meggyőződtem róla, hogy ezek a küzdelmek Isten tervének a részei, melyek arra szolgálnak, hogy megerősödjünk. Ahogy a pillangónak küzdenie kell, hogy kiszabaduljon, és repülhessen, nekünk sem szabad megfutamodnunk a kihívást jelentő, ámde nagyszerű lehetőségek elől, amelyeket Isten a növekedésünkre készített el. Ha könnyű kiút kínálkozik előttünk, nem fogunk erőnk teljességéig növekedni és képtelenek leszünk azzá válni, akiknek Isten látni szeretne minket. Túl gyengék leszünk, hogy teljességében megéljük azt a kalandot, amelyet Isten tervezett nekünk.
A születés hihetetlenül megrázó mind a mamának, mind a babának; a tojásból kikelni igazán kemény munka a csibének; a bábból előbújni szintén nagyon küzdelmes a pillangó számára, de hittel birkózunk meg a kihívásokkal, amelyeket Isten elénk állít, megéri küzdenünk, és sohasem fogjuk megbánni.
Hadd bátorítsalak ha éppen küzdelmeid vannak, mert biztos vagyok benne, hogy Isten minden próbát felhasznál jelen és jövőbeli javunkra, ha szilárdan állunk, küzdünk, és nem vagyunk hajlandóak meghátrálni.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Üveges gyorsszolgálat Budapest, azonnali üvegezés biztosításra helyszínen

► Üveges üvegezés gyorsszolgálatunk vállalja Budapest egész területén, belvárosi üveges üvegezést , ajtók üveges, ablakok üveges , kirakatok üvegezése , portálok, biztonsági üvegek, katedrál üvegek, drótüvegek és hőszigetelt üvegek cseréjét üvegezését

uveges-uvegezes.hupont.hu

2. Dazer ultrahangos kutyariasztó

► Hatékony eszköz kutyatámadás elhárítására

ultrahangoskutyariaszto.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

2. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

3. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

4. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

5. CSILLOGÓ képek, feliratok és sok más dolog! Honlapkészítéshez kiegészítők.

► Üdvözöllek az oldalamon! Fotóim, Képeslapjaim Emlékversek, csillogó képek, feliratok, sorelválasztók, és még sok minden...A listát még bővítem, érdemes benézni hozzám!

vajdamariann.hupont.hu

6. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

7. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

8. Gyönyörű állatok

► Itt mindent meg találsz az állatokról

gyonyoruallatok.hupont.hu

9. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

10. Természet

► Ezen a weblapon mindenki tudomást növényekről

erdelyi.hupont.hu

11. Meguntam-Kidobjam? Á,á... vétek lenne,hisz egyszer bármire jó lesz még az!

► Én is így tettem, de műgyűjtő nem lettem. Értékes és kevésbé értékes tárgyaimat itt megtekintheted.

meguntam.hupont.hu

12. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

13. Házias ebédlő - büfé a Rokolya utcai irodaház földszintjén

► ******* Nálunk nem csak az ebéd fő, hanem az egészség is! ******* Címünk: Bp. XIII. Rokolya u. 1-13. - - - - - - Telefon: +36 30 8790740 Email:rokolyabufe@gmail.com * facebook.com/Rokolya Étkező

rokolyabufe.hupont.hu

14. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

15. Mint látjátok ez az oldi Hannah Montanával foglalkozik!Jo keresgélést!!

► Hannah Montana egy tini popsztár akit imádnak a pasik!De senki sem tudja hogy igazábol ő Miley Cyrus!Ez most így hosszu lenne de nézd meg az oldit és mindent megtutsz!!!!!!!!!!!!Jo keresgélést!!:):)

kittike-lapja.hupont.hu

16. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

17. Széki Kapusi István hivatalos honlapja

► Erdély, a Mezőség, szülőfalum Szék. Varázslatos mesevilág, ma is élő hagyományok kifogyhatatlan forrása, drága szülőföldem.

kapusi.hupont.hu

18. STANDARD HULLÁMOS PAPAGÁJ

► KÁLDI LÁSZLÓ STANDARD HULLÁMOS PAPAGÁJ TENYÉSZTŐ H-17-014

standard-hullamos-papagaj.hupont.hu

19. SUSANA FITNESS WALKenergie-Spinning-Funkcionális tréning, aerobic terem

► WALKenergie az új farizomgyilkos fitness őrület, spinning, spinracing,funkcionális köredzés, total body killer, fitness form:csoportos súlyzós edzés, TRX, jóga, pilates, alakformáló, body step , gymstick órák stb... közül válogathatsz :)

susanafitness.hupont.hu

20. Totál Dráma sorozatok, és minden, ami drámai

► Sziasztok! Remélem tetszeni fognak a sorozataim, és a többi! Drámát a népnek! A legújabb elkészült rész: TDA2 1.rész Fejléckép: TDSzF2: Kyle

totaldramasorozatok.hupont.hu

21. Mellszívó,mellszívók,elektromos mellszívó,kézi mellszívó,mellszívó jó áron!

► Mellszívó,mellszívók,elektromos mellszívó,kézi mellszívó,mellszívó jó áron!Philips AVENT,BabyOno,Bertoni,Momert,Medela,Tomee Tipee kézi és elektromos mellszívók nagy választékban!Rendeljen most!

mellszivo.hupont.hu

22. Precíz-aszfalt

► Aszfaltozásban, és az építőiparban jártas, kiváló szakembereink garantálják a magas minőségű, gyors, pontos és precíz munkavégzést. Cégeknek, önkormányzatoknak és magánszemélyeknek is mindenütt az országban, a legkedvezőbb áron!

preciz-aszfalt.hupont.hu

23. Legnagyobb

► Itt a legynagyobbb [állat,tárgy,növény,stb]

nagygab.hupont.hu

24. HATODIK NAPON

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://napcsillag.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

hatodiknapon.hupont.hu

25. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

feherkek.hupont.hu

26. Üdvözli Önt a Csévharaszti Vágóhíd és Húsüzem!

► Aki nálunk vásárol az magyar húst vásárol! A megbízható hazai minőség!

vagohidcsevharaszt.hupont.hu

27. HA BIZTOS HOSSZÚTÁVÚ MUNKÁT SZERETNE, JÓ HELYEN JÁR!

► Amit nyújtunk: biztos, hosszútávú munka, kimagasló fizetés, ingyen szállás, útiköltség térítés, teljes körű ügyintézés.

munka-nekem.hupont.hu

28. Barabás Község

► Üdvözöljük honlapunkon!

barabas.hupont.hu

29. Gépműhelyben alkalmazott forgácsolószerszámok

► Összeszedtem Önönknek néhány nagyszerű forgácsolószerszámot, melyet manapság belehet szerezni, és nagyban megsegítik a munkánkat.

forgacsoloszerszamok.hupont.hu

30. DÉNER KÉSZHÁZAK és KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

► ENERGIATAKARÉKOS ELEGÁNS MINŐSÉGI NAGYPANELES KÉSZHÁZAK, KÖNNYŰSZERKEZETES HÁZAK

keszhaz-vivex.hupont.hu

31. Konténeres sittszállítás Budapest

► Olcsó konténeres sittszállítás 06 30 944-3839 azonnal!

konteneres-sittszallitas.hupont.hu

32. Handball Forever

► "Kézilabda: Neked talán csak egy sprotág, talán csak egy terem két kapuval, talán csak egy ragadós labda amit ide oda kell dobálni ...de ez a mi életünk "

kezilabda-idezet-mania.hupont.hu

33. Netes Sportklubb és Szegedi Rögbisek élete

► Online és Valós Szegedi rögbi csapat

szegedierospaprikak.hupont.hu

34. Vanessa Hudgens és Zac Efron

► Hello!! ;-) ezen az oldalon minden fontosat megtudhatsz a HSM sztárjaival kapcsolatban!!

wanessa-zac.hupont.hu

35. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

36. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

ivettkepei.hupont.hu

37. Tanulóbicikli, tanulóbiciklik, spartan tanulóbicikli, futókerékpár, hauck

► Tanuló biciklik,olcsón.www.bababoltolcso.hu

tanulobiciklik.hupont.hu

38. Szolnoki Tabán KC

► A Megyei Bajnokság legszimpatikusabb csapata!

tabankc.hupont.hu

39. BLAXY GIRLS

► Az elso magyar Blaxy Girls fan oldal!

blaxygirls.hupont.hu

40. *®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Minden ami humoros és huuu""rémes:P" *´¯`*.¸¸.*´¯`*

► Remélem, elnyeri tetszéseteket az oldal! .nem is rabolom tovább az időtöket. Jó szórakozást!♥

fantasiaworld.hupont.hu

41. World Stars

► Minden amit a tini sztárokról tudni kell

worldstars.hupont.hu

42. Ötvös Csaba texan galambjai

► francia galambok

texangalamb.hupont.hu

43. TANÁCSADÁS

► Válságmenedzselés, cégtanácsadás, adókímélő eljárások, céginformáció, cégátvilágítás, adóoptimalizálás, gyors hatékony segítség a bajban

tanacsotadok.hupont.hu

44. HUNTER GAME YU-GI-OH!

► PÁRBAJHÁLÓM

dnmagyarkarakter.hupont.hu

45. H.B Akva-Terra

► Akvarisztikai és terrarisztikai börze.

hb-akvaterra.hupont.hu

46. AUTÓ FELVÁSÁRLÁS AZ ORSZÁG BÁRMELY TERÜLETÉN!

► AZONNALI KÉSZPÉNZ FIZETÉSSEL! TEL: 0670 385 71 04

autofelvasarlas-roncsauto.hupont.hu

47. Sicambria-Alba Regale-Fehérvár, Buda Vetus-Ősbuda-Óbuda

► Királyi fehér fővárosunk Sicambria, Alba Regalis, Fehérvár, Buda Vetus, Ősbuda azaz Óbuda, Szűz Mária sziget, Veteri Pest-Antiqua Pest ősi városaink és múltunk eltitkolt történelmünk kutatásával és feltárásával foglalkozó oldal

albaregalis.hupont.hu

48. VÁSZONTÁSKA CENTER

► Vászontáska, vászonszatyor gyártás,feliratozás.Egyéni igények alapján is...Környezetbarát vászontáskák,boros tasakok,mézes-lekváros üveg tartók,ballagási tarisznyák készítése,nyomtatása...e-mail:farkasfalvierzsebet@gmail.com Tel:06-70-592-2601

vaszontaska-center.hupont.hu

49. Vállalkozókért Vállalkozásokért Érdekvédő Mozgalom

► Csak az az ügy elveszett, amit feladunk

vvmozgalom.hupont.hu

50. Meditációs-Tréning (Életrecept!)

► A Teremtés és Gyógyítás művészete, Meditációs-Tréningsorozat

boseg-meditacio.hupont.hu

51. Makettezés, modellezés

► Képek

makettmodell.hupont.hu

52. Babadiszkont,babakocsi diszkont,baba járóka,baba diszkont,babakocsi akciók!

► Babadiszkont,Bababolt olcsó,webáruház és bolt.Minden ami a babának és a mamának kell megtalálható.www.bababoltolcso.hu

babadiszkont.hupont.hu

53. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

egeszsegugy.hupont.hu

54. EGÉSZSÉGTEREMTŐ COACH KÉPZÉS

► Mennyi mindenre képes egy betegség! Mennyi mindent képes kihozni egy emberből! De miért kell ahhoz betegnek lennie, vagy beteggé tennie magát egy embernek, hogy az változtatásra kényszerítse? (Berek Edit)

egeszsegteremtocoach.hupont.hu

55. Оклівський дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І ст.

► Akli Oktatási-Nevelési Központ

akliiskola.hupont.hu

56. SZERETETTEREMTŐ COACH KÉPZÉS

► "Képesek vagyunk eljuttatni az emberek számára a szeretet, a béke és a boldogság tudását azért, hogy elhozzuk az Aranykort." (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

szeretetteremtocoach.hupont.hu

57. Frissen vágott csirke-kakas őstermelőtől házhozszállítva pipifarmról!!!

► Válassza a hazai mindíg friss csirkét, mesterséges hústömegnövelök,színezékek nélkül!!!

pipifarm.hupont.hu

58. Némileg dehogynem, vagyishogy tényszerűen mintha semmiképp!

► Képek, ahogy én látom a világot. Meg minden más, amit az én kis világom láttatni enged. ÉLET csupa nagy betűvel. Pillangó effektus!

butterflymanic.hupont.hu

59. Oroszlány és Vidéke

► Ahol bármilyen állatot megtalálsz

oroszlanyiebtelep.hupont.hu

60. A te döntésed!

► "A boldogsághoz nem vezet út. Az út maga a boldogság." Buddha

atedontesed.hupont.hu

61. A PROFI HÁLÓZAT

► ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK A VÁSÁRLÁSAI UTÁN ! EGYÉB HASZNOS LEHETŐSÉGEK !

kmihaly.hupont.hu

62. Közösképviselő - Közösképviselés - Közöskepviselet - Közösképviselőm

► Mert mi a lakóparkok jövőjét képviseljük. Mi a lakóparkokat képviseljük, család tagjaként dolgozunk, és „családtagnak" is érezzük magunkat a lakóparkokban. Mi alakítjuk a lakóparkok jövőjét. Kapcsolat: +36 30 555 4367

kozoskepviselok.hupont.hu

63. Mvilaghaboru.hupont.hu

► Üdvözöllek ezen a második világháborús portálon. A lap fő célja nem pontosan tükrözi a címét: főként a II. világháború személyeivel foglalkozik.

mvilaghaboru.hupont.hu

64. Ha erdészeti gép kell, Ujfalusi Norbert +36 20 371 2660

► PALMS erdészeti kiközelítő kocsik, csak daruk, KRPAN teljes termékpaletta! Raktárról azonnal! Kiszállítás az ország egész területén! Hitel! Pályázat! Részletekért kérem hívjon!

erdeszetigepek.hupont.hu

65. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

66. #Szeretek olvasni

► Sziasztok! Azért írom ezt a blogot, hogy ha el szeretnétek olvasni egy könyvet, de bizonytalanok vagytok, hogy érdemes lenne-e belekezdeni, ezért leírom nektek a véleményemet. Remélem tetszeni fog nektek!

olvassszofival.hupont.hu

67. Knauz Ákos Bádogos

► knauz@freemail.hu H-9153 Öttevény Fő út 12/A

knauzbadog.hupont.hu

68. Bichon Havanese a Kubai szívtipró

► Ezen a honlapon egy édes kutyafajtát mutatok be.

bichonhavanasekutyuskak.hupont.hu

69. Díszbaromfi Farm

► Naposcsibe ,Előnevelt Díszbaromfi rendelhető,eladó. Elérhetőség: 06209584893 Australorp,Hamburgi Pettyes,New hampshire,Óriás wajand,Orpington,Arany sebright,Italy

diszbaromfifarm.hupont.hu

70. ELNYOMÁSFELOLDÓ COACH KÉPZÉS

► "Ha valaki azt mondja Neked: Te abban nem leszel eredményes, akkor ő a legnagyobb ellenséged." (Szedlacsik Miklós, mester-coach)

elnyomasfeloldo-coach.hupont.hu

71. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

72. Szabó Bence nyúltenyésztő oldala.

► A világ legkülönlegesebb, legérdekesebb nyúlfajtáit ismerheti meg oldalamon. Az Óriás Kosorrú és Német Világos Nagy Ezüst nyulakat!

nemet-orias-nyulak.hupont.hu

73. KLUPS KISÁGY WEBÁRUHÁZ

► KLUPS KISÁGY SZÉLES VÁLASZTÉKBAN

kisagyam.hupont.hu

74. SEPREGETÉS A társasházak és irodaházak takarítása korrekt áron!

► Ajánljon minket az ismerőseinek! Hálásan köszönjük! Tel: 06-70-238-4782 "Mert az új seprű, jól seper !"

sepregetes.hupont.hu

75. GYERMEKNEVELÉS COACH KÉPZÉS

► "Az emberekkel való bánás egyike a legfontosabb dolgoknak, amelynek megtanulásában segítségére lehetünk a gyerekeinknek. Semmi más nem befolyásolja ennyire jövőbeli boldogságukat és az életben elért sikereiket." (Steve Biddulph)

gyermeknevelescoach.hupont.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 15
Heti: 58
Havi: 303
Össz.: 49 073

Látogatottság növelés
Oldal: Olvasni való
"ÜDVÖZÍTŐ UTAK" KERESZTÉNY FILMKLUB - © 2008 - 2018 - udvozito-utak-filmklub.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »