"ÜDVÖZÍTŐ UTAK" KERESZTÉNY FILMKLUB

Filmklubunk 2010 januárjában kezdte meg működését Debrecenben a Széchenyi kerti Református gyülekezetben. Minden hónap utolsó csütörtökén tartjuk alkalmainkat. Jó filmeket nézünk, aztán tea és némi aprósüti társaságában megbeszéljük a látottakat.

 

 

 

 

 

Ti írtátok 

 

 

 

Kedves Testvér!

 

 

 

" Hinni taníts, Uram, kérni taníts! Gyermeki, nagy hitet kérni taníts! Indítsd fel szívemet, Buzduljon fel, neked Gyűjteni lelkeket! Kérni taníts!"

 

 

 

Ha kifogytál a szavakból:

 

 

 

Imádságaim a családomért

 

1. nap: Mennyei Atyám, köszönöm a családomat, és annak minden tagját! Köszönöm, hogy mellém adtad őket, hogy békességben és szeretetben együtt teljesítsük azt a küldetést, amit ránk bíztál! Kérlek, adj alázatot és tölts be szereteteddel, hogy el tudjam fogadni őket úgy, ahogy Te elfogadsz engem. Az Úr Jézus nevében állok ellen minden indulatnak és ellenségeskedésnek, amely megpróbálja tönkretenni családom harmóniáját. Kérlek, töltsd be családom minden tagját a te szelídségeddel! Ámen.

2. nap: Köszönöm Istenem, hogy annyira értékes embereket adtál mellém, és mindnyájukkal csodálatos terved van! Kérlek, segíts, hogy támogassam őket és mellettük álljak a Tőled kapott céljaik elérésében! Bocsásd meg, amikor lehúztam, elcsüggesztettem vagy megsértettem őket! Kérlek, tegyél minket olyan csapattá, akik mindig kitartanak egymás mellett és egységben csodálatos dolgokat érnek el a Te dicsőségedre! Az Úr Jézus nevében kérlek! Ámen.

3. nap: Köszönöm Istenem azt a kiváltságot, hogy gyermekeket bíztál rám! Kérlek, segíts a Te bölcsességeddel nevelnem őket, hogy teljes szívükből szeressenek majd Téged, és hogy azzá válhassanak, amit Te már jó előre tökéletesen megterveztél számukra. Tölts be Uram Tőled jövő türelemmel és gyengédséggel, hogy taníthassam és felkészíthessem őket az élet kihívásaira és viharaira. Áldd meg őket a jóban való kitartással és a Benned való állandó bizalommal! Ámen.

4. nap: Köszönöm Uram, hogy Te a gyógyulás és az újrakezdés Istene is vagy! Kérlek, segíts, hogy támasz és vigasztalás lehessek házastársam és a gyermekeim számára, amikor eltévelyednek, elesnek és megsérülnek! Adj nekem szolgáló szívet, hogy be tudjam kötözni sebeiket, meg tudjam hallgatni panaszaikat, és szavaim és szeretetem gyógyír lehessen a számukra! Segíts, hogy fel tudjam őket emelni, és adj nekem türelmet, hogy ki tudjam várni azt, amíg elhozod a változást az életükbe. Jézus Krisztus nevében kérlek! Ámen.

5. nap: Köszönöm Istenem, hogy egy csodálatos házastársat adtál mellém! Segíts, hogy mindig fő feladatomnak tartsam ébren tartani a szeretet és a szerelem lángját! Köszönöm, hogy a Te szereteted napról-napra megújul irántam, segíts, hogy házastársam iránti odaadásom és lelkesedésem én is meg tudjam mutatni minden nap! Kérlek, segíts, hogy elnéző tudjak lenni hibáival szemben, és biztatásommal meg tudjam erősíteni a jóban. Köszönöm, hogy a Te nevedben boldoggá tehetem őt! Ámen.

6. nap: Hálát adok Úr Jézus, hogy véred által az én bűneimet is megbocsátod! Kérlek, segíts, hogy én is meg tudjak bocsátani, és tiszta szívből el tudjak engedni minden sérelmet és bántást, amit szeretteim okoztak nekem! Jézus Krisztus nevében most ellene állok minden keserűségnek és haragnak, és átadom neked minden fájdalmamat és követelésemet! Köszönöm, hogy kereszthalálod által magadra vetted az ő bűneik büntetését is! Kérlek, tölts be az irgalom és a szeretet Lelkével, és segíts, hogy többé ne emlékezzek arra, ami történt, hanem arra figyeljek, hogy miképpen szolgálhatok feléjük szeretettel a Te nevedben! Ámen.

7. nap: Köszönöm Uram, hogy szülővé tettél, hogy életem által hatással legyek a következő nemzedékre is! Kérlek, segíts, hogy gyermekeim előtt olyan példa lehessek, akire büszkék lehetnek, ha felnőnek. Áldj meg Uram, féltőn szerető szívvel, hogy védelmezni és óvni tudjam őket, és segíts, hogy meg tudjak teremteni számukra egy vidám és szerető otthont! Segíts, hogy sose legyek türelmetlen meghallgatni őket, hanem inkább megerősítsem őket abban, hogy mennyire értékesek és fontosak a számomra. Az Úr Jézus nevében kérlek! Ámen.

 

Körlevélként jött, de jó!

 

Istent kérleli egy szent ember. — Uram, szeretném megtudni, hogy milyen a Paradicsom és milyen a Pokol.

 

Isten odavezeti két ajtóhoz. Kinyitja az egyiket. Engedi az embernek, hogy betekintsen. A szoba közepén egy hatalmas kerek asztal volt és az asztal közepén egy nagy fazék, benne ízletes raguval. Az embernek elkezdett csorogni a nyála. Az emberek, akik az asztal körül ültek csont soványak és halálsápadtak voltak. Éheznek.

 

Mindegyiknek egy hosszú nyelű kanál volt a kezében, odakötözve a kezéhez. Elérték a ragus tálat, vettek egy kanállal. De a kanál nyele hosszabb volt, mint a karjuk, nem tudták a kanalat a szájukhoz emelni. A szent ember megborzongott nyomorúságukat, szenvedésüket látva.

 

Isten ekkor azt mondta: Amit láttál, a Pokol.

 

Majd mindketten a második ajtóhoz léptek. Isten kitárta és a látvány, ami a szent elé tárult, ugyanaz volt, mint az előző szobában. Ott volt egy nagy kerek asztal, egy fazék finom raguval, amitől ismét elkezdett folyni a szent ember nyála.

 

Az embereknek az asztal körül ugyanúgy hosszú nyelű kanalat volt a kezében. De itt az emberek jól tápláltak, mosolygósak voltak és nevetve beszélgettek egymással. A szent ember ekkor azt mondja Istennek: Én ezt nem értem!

 

Ó, pedig ez egyszerű — válaszolja Isten — ez csak »törődés« kérdése. Megtanulták egymást etetni, míg a falánk és önző emberek csak magukra gondolnak.

 

Amikor csak magunkra gondolunk, a Pokol van itt a Földön. Felmérés szerint az emberek 93%-a nem küldi tovább ezt a levelet. Csak 7 %, az, aki úgy érzi, megosztaná a kanalát másokkal is.

 

 

 

Egy kedves tehetséges testvér írásait tehetem közzé:

 

FECSKE


Mióta az eszemet tudom mindíg írok. Mindíg írnom kell. Ha visszanézek az életemre, úgy tűnik olyan mélyen elrejtett ösztönöm ez nekem, mint a fecskének a fészek építés. Nem tudatosan épít a fecske. Egyszerűen csak ezt kell tennie.
Nézem a falat a fészek mellett, és tele van sárfoltokkal. Minden bizonnyal a madár meddő próbálkozásainak nyoma. Apró csőrében mindíg csak egy ici-pici sarat tudott vinni. Egy csőrnyi sár. Először találnia kellett egy pontot ahol a sár megragad. Újra és újra. Elrepült, a csőrébe sarat vett, odarepült, odadobta, a sár leesett. Újra és újra.
Nem ilyen az ima életünk?
Minden nap megyünk az Úrhoz. Minden nap elmondjuk neki. Egy pici kérés, ami nekünk a mindent jelenti. Semmi válasz. Mintha leesne. Másnap is megyünk. Ugyanaz a kérés. Semmi. Napról napra. Semmi. Mintha az Úr meg sem hallaná.

Egy napon azonban. Az egyik csőrnyi sár odaragad, és nem esik le. Sőt a következő adag is megköt és elkezd felépülni a fészek.
Egy napon az Úr úgy dönt, hogy a sár ragadjon oda, és a fészek épüljön meg.
Egy napon az Úr úgy dönt, hogy az imára választ küld. És áldást. És mi magunk is elcsodálkozunk azon ami a kérésünk nyomán felépül.
És a munka ahogyan a fecskének sem ér véget azzal, hogy a fészket megépítette, számunkra sem fejeződik be. Amit kértünk arról gondoskodnunk kell.
Újra és újra odarepülni Istenhez egy imában, és amit tőle kaptunk átadni valaki másnak.
Uram! Köszön, hogy gondoskodsz rólam és én is gondoskodhatok.
Uram! Köszönöm, hogy szeretsz engem és én is szerethetek.
Kérlek adj erőt, hogy ne adjam fel. Kérlek adj erőt, hogy hozzád menjek újra és újra!
Ámen!

 

 

 

 HEGYMÁSZÓK

 

Az életed hegymászás, egy meredek sziklafalon. Vannak könnyebb részek, és vannak nehezebb szakaszok, amikor minden izmod megfeszül. Néha csúnya vérző sebeket szerzel, és a gyomrod összeszorul a félelemtől. Néha pedig, amikor megállsz egy pillanatra, és oldalra nézel, a szíved megtelik gyönyörűséggel, mert a panoráma ami eléd tárul csodálatos.

 

Veszélyes dolog a sziklamászás. Az „életeddel játszol”, és bár próbálod magad becsapni, a szikla, amin felfelé igyekszel megmászhatatlan.

 

Észre vetted már, hogy valami újra és újra megérint? Ott lóg melletted egy kötél.

 

Muszáj ezen gondolkodnod. Honnan van ez a kötél, és miért lóg itt. Miért van a végén karabiner, és miért van egy olyan érzésed, mintha valaki szándékosan lengetné, hogy időről időre hozzád érjen.

 

Megteheted, hogy nem veszel róla tudomást. Többnyire ezt tesszük. Álltathatod magad azzal, hogy bár még senki sem mászta meg ezt a csúcsot, neked menni fog. Hidd el! Saját erejéből még soha senki nem jutott fel oda.

 

Az életed megmászhatatlan hegyének tetején, Isten áll. Minden kicsi zug, mélyedés amibe a lábadat megvetetted, minden kiszögelés amibe eddig kapaszkodtál az ő akaratából volt azon a helyen ahol találtad. A vágya és a célja, hogy felérj hozzá és ne a szakadékban végezd. Minden vágya, hogy megmenekülj.

 

A kötél ami melletted lóg: Jézus Krisztus. A te szabad akaratod kell ahhoz, hogy megmentsen. Fogd meg azt a karabinert végre, és akaszd rá a derékszíjadra.

 

Egész életedben csak egy mondatra várt tőled. Semmi másra csak erre az egyetlen mondatra:

 

Ments meg Uram!......

 

Kérlek! Ments meg Uram!!!

 

 

 

MEGÖLELNI AZ EMBERT A SZÖGES DZSEKIJÉBEN 

 

Mindannyian egy szúrós kabátot vettünk fel magunkra, de Isten annyira ......annyira jó hozzánk. A szúrós kabátunkkal együtt is megölel bennünket.

 

Erre tanít minket is.

 

Erőt és képességet ad, hogy megöleljük az embereket a szöges dzsekijükben (úgy, hogy közben fájdalmat okoznak nekünk).

 

Nem nézek a dzsekiből kiálló szögekre, mert tudom, hogy a dzseki alatt ott van az ember, aki Istennek a szeme fénye.

 

Nem a dzsekiből kiálló szögekre, hanem a keresztből kiálló szögekre nézek, és megölelem a másik embert, mert megértem, hogy Isten érte is meghalt.

 

 

 

 ERŐ A KÜZDELEMBEN

 

Idézet a "Győzelem a csüggedés felett" című kiadványból.

Egyszer egy ember látva egy pillangót, amint erőlködve próbál megszabadulni bábjától, fogott egy kést és felvágta a gubót, hogy segítsen a kiszabadulásban. A kibontakozó pillangó gyönyörű volt, az ember pedig örült, hogy megkönnyíthette az átváltozást. Ám meglepődve tapasztalta, hogy a pillangó nem repült el azonnal. Sőt igazából egyáltalán nem volt képes repülni. A pillangók a repüléshez szükséges erőt, éppen a bábból való kitörés küzdelmében szerzik meg. Miközben emberünk segíteni próbált, épphogy korai halálra kárhoztatta a pillangót. A küszködést Isten tervezte a pillangó megerősítésére, és a jövőre való felkészítésére. Néha valóban küzdelemnek érezzük az életet. Csaknem lehetetlennek tűnik, hogy megbirkózzunk a körülményeinkkel. Csapdában érezzük magunkat, és borzasztóan nehéznek találjuk, hogy tovább lépjünk abból a helyzetből ahová kerültünk. Olykor azt szeretnénk, hogy valaki kihúzzon minket a gödörből, vigyázzon ránk, és törődjön azokkal a dolgokkal, amelyekről nem tudjuk hogyan kezeljünk...
Az ilyen helyzetekben nem tudtam megérteni Isten miért nem talál kiutat. De meggyőződtem róla, hogy ezek a küzdelmek Isten tervének a részei, melyek arra szolgálnak, hogy megerősödjünk. Ahogy a pillangónak küzdenie kell, hogy kiszabaduljon, és repülhessen, nekünk sem szabad megfutamodnunk a kihívást jelentő, ámde nagyszerű lehetőségek elől, amelyeket Isten a növekedésünkre készített el. Ha könnyű kiút kínálkozik előttünk, nem fogunk erőnk teljességéig növekedni és képtelenek leszünk azzá válni, akiknek Isten látni szeretne minket. Túl gyengék leszünk, hogy teljességében megéljük azt a kalandot, amelyet Isten tervezett nekünk.
A születés hihetetlenül megrázó mind a mamának, mind a babának; a tojásból kikelni igazán kemény munka a csibének; a bábból előbújni szintén nagyon küzdelmes a pillangó számára, de hittel birkózunk meg a kihívásokkal, amelyeket Isten elénk állít, megéri küzdenünk, és sohasem fogjuk megbánni.
Hadd bátorítsalak ha éppen küzdelmeid vannak, mert biztos vagyok benne, hogy Isten minden próbát felhasznál jelen és jövőbeli javunkra, ha szilárdan állunk, küzdünk, és nem vagyunk hajlandóak meghátrálni.


 

 

 

 

 

 

 

 

 


 Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

► Coinmoin BTC. How to earn bitcoin?

coinmoin.hupont.hu

2. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

3. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

4. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

5. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

6. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

7. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/DAIHATSU/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

8. ZEMPLÉNI TÁJAK CSODÁLATOS KÉPEI, IDÉZETEK,VERSEK,KÉPEK

► ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! "Bízd magad barátokra. De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek". Stephanie Dowrick

elvonultan.hupont.hu

9. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett glutén-és laktózmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

10. Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

► Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

hiressegek.hupont.hu

11. Házikedvencek, szórakozás, és minden ami jó

► Sok szertettel köszöntök minden kedves látogatót az oldalamon!!! Remélem mindenki talál az érdeklődésének megfelelő leírást.

szandra-hannah.hupont.hu

12. Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

► Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

lapfoldiketto.hupont.hu

13. Nagymamám konyhájából

► receptek a kredenc mélyéről

nagymamamkonyhajabol.hupont.hu

14. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

15. Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

► Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 4000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

szelvedojavitasa.hupont.hu

16. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

17. MaTi-CaR Alkatrészek - FRANCIA AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Gyári/Utángyártott/Bontott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

18. TOYOTA ALKATRÉSZ MISKOLCON! TOYOTA ALKATRÉSZEK AKCIÓS ÁRON!

► Gyári-, utángyártott autóalkatrészek TOYOTA 4-RUNNER, AYGO, AVENSIS, AURIS, CAMRY, CARINA, CELICA, COROLLA, DYNA, HIACE, HILUX, IQ, LAND CRUISER, PICKUP, PREVIA, PRIUS, PREMIO, RAV4, STARLET, URBAN CRUISER, VERSO, YARIS típusokhoz akciós áron!

toyota-alkatreszek.hupont.hu

19. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

20. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz az IBUSZ-szal és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

21. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

22. tuti receptek

► Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

konyvesrecepteket.hupont.hu

23. Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

► Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

24. Védett Föld

► Föld és Természetvédelem: (Védett és kipusztult állatfajok - Védett növényeink) A Tasmán Tigris - (másnéven) - Az Erszényes Farkas. (Veszélyeztetettségi státusz: besorolás)

vedettfold.hupont.hu

25. Lakatos Budapest

► 40 éves tapasztalattal rendelkező lakatos Budapest területén és környékén vállalja kerítések, kapuk, korlátok, tetőszerkezetek elkészítését 06 70 592-7584; kovacsoltvaskerites@yahoo.com

lakatosbudapest.hupont.hu

26. Szentek és Boldogok élete

► Ez az oldal Szentek és Boldogok életével foglalkozik!Remélem itt megtalálod annak a szentnek vagy boldognak az életét akit keresel!

szentekelete.hupont.hu

27. MaTi-CaR Alkatrészek - Új, utángyártott OLASZ autóalkatrészek elérhető áron

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

28. ZSUZSAMAMA FŐZŐOLDALA

► SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ- ÉS BARÁTOKTÓL KAPOTT ÉTELEK KÉPPEL ÉS ÉRTHETŐ RECEPTLEÍRÁSSAL!

zsuzsannamama.hupont.hu

29. OPEL alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Opel alkatrészek Miskolcon! Opel AGILA, ANTARA, ASTRA, CORSA, COMBO, FRONTERA, INSIGNIA, MERIVA, MOVANO, OMEGA, SIGNUM, TIGRA, VECTRA, VIVARO, ZAFIRA alkatrészek elérhető áron! Opel alkatrészek A-Z-ig!

opelhez-alkatreszek.hupont.hu

30. MaTi-CaR Alkatrészek - Fojtószelep - Fójtószelep ház akciós áron Miskolcon.

► Fojtószelepek Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Toyota, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

fojtoszelep-fojtoszelepek.hupont.hu

31. MaTi-CaR Alkatrészek -> Új, utángyártott fűtőmotor-előtét ellenállás akció!

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

32. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

33. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

34. MaTi-CaR Alkatrész-> Új, utángyártott, gyári kézifékbowdenek, váltóbowdenek

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW kézifékbowden, gázbowden, váltóbowden, kuplungbowden

kezifek-valto-bowdenek.hupont.hu

35. MaTi-CaR Alkatrészek - Főtengely ékszíjtárcsák elérhető áron Miskolcon...

► Főtengely ékszíjtárcsák Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden autótípushoz!

fotengely-ekszijtarcsa.hupont.hu

36. Tortenetek mutansokrol,termeszet feletti lenyekrol es mas furi dolgokrol!

► A honlapra heti szinten jonnek az uj szerkesztesek. Figyeld, hogy mi tortenik kedvenc szereploiddel es menj ra a Kitalalt tortenetek, kitalalt szereplokkel cimu oldalra, hidd el megeri! Jo szorakozast!!! XD

kitalalt-tortenetek.hupont.hu

37. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

38. Konyhabirodalom

► Egyszerűen, gyorsan, jót!

konyhabirodalom.hupont.hu

39. MaTi-CaR Alkatrészek - Intercooler turbócső, töltőlevegő cső elérhető áron

► Intercooler csövek: Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

40. Clara vagyok! Üdvözöllek Szeretettel!

► Csillogó,weboldal díszítő, glitteres képek,és még sokféle! Gyere kukk be! :) Ha meg tetszik valami nyugodtan viheted,vagy csak nézelődj.

klarika.hupont.hu

41. MaTi-CaR Alkatrészek Miskolc -> Motor- és váltótartó bak akció!

► Motortartó bak és váltótartó bak Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW minden autótípushoz és márkához!!!

motortarto-valtotartobak.hupont.hu

42. VW ALKATRÉSZ MaTi-CaR - VOLKSWAGEN Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► VW gyári, utángyártott autóalkatrészek (Amarok, Bora, Caddy, CC, Crafter, Derby, Eos, Fox, Golf, Jetta, Kaefer, LT , Lupo, Multivan, New Beetle, Passat, Phaeton, Polo, Scirocco, Sharan, Spacefox, Tiguan, Touareg, Touran, Transporter, Vento)

vw-alkatreszek.hupont.hu

43. Ybl Étterem

► Menü, A'la Carte étkezés, rendezvények, esküvők lebonyolítása!

ybletterem.hupont.hu

44. PLASĂ DE SÂRMĂ, PLASĂ DE PROTECŢIE ÎMPOTRIVA ANIMALELOR SĂLBATIC-BRASOV

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

45. Új és használt robogó , motor kereskedés, bizományos értékesítés

► Aprilia, Benelli, Gilera, Keeway, Piaggio, Vespa márkakereskedés és garancia szakszerviz. Használt motor és robogó kereskedés Budapesten. Bizományos értékesítés. Gyári és utángyártott alkatrészek raktárról. Robogó tuning és teljesítménynövelés

keewayszerviz.hupont.hu

46. ABS Jeladók MaTi-CaR Alkatrész - ABS szenzorok elérhető áron Miskolcon...

► Új, utángyártott ABS jeladók; ABS szenzorok; KERÉKFORDULATSZÁM érzékelők, KERÉKFORDULATSZÁM jeladók szinte minden autótípushoz elérhető áron.....

absjeladokmindenautohoz.hupont.hu

47. MaTi-CaR Alkatrész - AUDI Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► AUDI autóalkatrészek Gyári-,Utángyártott /Audi 80,Audi 100,Audi A1,Audi A2,Audi A3,Audi A4,Audi A5,Audi A6,Audi A7,Audi A8,Audi Q3,Audi Q5,Audi Q7,Audi TT,Audi ALLROAD,Audi R8,

audi-alkatreszek.hupont.hu

48. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

49. Szirmok

► Köszönöm, hogy apró szirmaimat észrevetted...

rojtok.hupont.hu

50. AGYGENERAL.HUPONT.HU

► AGYPIHENTETÉS, -TORNÁZTATÁS és -KIKAPCSOLÁS HUMÁN KÍSÉRETTEL. „Agyinfo” az űrkorszakból: TRMT, azaz Tudományos Relaxációs-Meditációs Technológia. MENTÁLIS ERŐ és ÖNVÉDELEM A JAVÁBÓL.

agygeneral.hupont.hu

51. BMW ALKATRÉSZ MaTi-CAR Kft. BMW Alkatrészek elérhető áron Miskolcon..

► BMW (1-es, 3-as, 5-ös, 6-os, 7-es, X, Z széria) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

bmw-alkatreszek.hupont.hu

52. Rock-gitár

► Sziasztok! Ezen az oldalon a gitárokról olvashattok! Érdemes végignézni a menüpontokat!!Nem bánjátok meg!!!

rock-gitar.hupont.hu

53. Szórakozz jól!

► Ezen az oldalon vicceket olvashatsz,ami bearanyozhatja a napodat!

szorakozzjol.hupont.hu

54. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

55. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

56. Örömhír

► „Jézusom, bocsásd meg nekem mindazt a fájdalmat, amit Testednek, Igédnek és Istenségednek okoztam.” Uram Irgalmazz, Krisztus Kegyelmezz! Szentlélek Védelmezz!

oromhir.hupont.hu

57. Egészségügyi tananyagok mindenkinek

► “A kialakult betegséget kezelni olyan, mintha az ember akkor kezdene kutat építeni, amikor már megszomjazott.”

egeszsegugy.hupont.hu

58. MaTi-CaR Kft. -> Új, utángyártott Ac pumpa-Üzemanyagszivattyú akció!

► AC PUMPÁK ÚJ ÜZEMANYGASZIVATTYÚK /Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW Típusokhoz elérhető áron...Miskolcon

acpumpauzemanyagszivattyu.hupont.hu

59. Bio vetőmagok saját kertemből

► Falun élni nagyon jó! És ez így is lesz, ameddig a városi ezt meg nem tudja! ... Ne harcolj a sötétség ellen. Gyújtsál gyertyát. Sokan fognak követni.

biovetomag.hupont.hu

60. Egyedi konyhabútor készítés Budapesten +36 70 243 9439

► Asztalos mester vállal egyedi konyhabútor készítést Budapesten és környékén +36 70 243 9439. Modern konyhabútor olcsón, elemes konyhaszekrény akció.

egyedikonyhabutorkeszites.hupont.hu

61. Ezo Hírnök

► www.ezohirnok.hupont.hu

ezohirnok.hupont.hu

62. Hy! Emo modellek minden mennyiségben ;D

► Hello! Üdv. Katinkaa és Cintikee oldalán :9 Reméljük tetszeni fog :9

emocsajokfiuk.hupont.hu

63. FORD alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Gyári alkatrészek,Utángyártott alkatrészek elérhető áron Miskolcon. FORD-ESCORT, C-MAX,GALAXY,FIESTA,FOCUS,FUSION,KA,MONDEO,RANGER, S-MAX,TRANSIT alkatrészek elérhető áron..

fordalkatreszmiskolc.hupont.hu

64. KÓTAJSKÉ CENTRUM VÝROBY DRÔTENÉHO PLETIVA, A BETONOVÝCH

► DRÔTENÝ PLOT JE NAJLACNEJŠÍ PLOT NA SVETE. HOCIČO BUDETE K TOMU POTREBOVAŤ, U NÁS NÁJDETE ÚPLNE VŠETKO. A ČO JE NAJDÔLEŽITEJŠIE: ZA VÝROBNÚ CENU!

novyplot.hupont.hu

65. Vertikális és Horizontális szélturbinák Katalógusa. 2008 - 2018

► Vertikális és Horizontális szélturbinák szines Katalógusa a nagyvilágból. >>> Redaktion: Peter Borsanyi Techniker >>> Savonius-Balaton HUNGARY 2008 - 2018

savonius-balaton.hupont.hu

66. Várak-Várromok-Kastélyok (Hadviselés) Lovagi Kultúrák és Kézifegyverek

► Ez a honlap Magyarország várait, várromjait és kastélyait igyekszik bemutatni, a sötét középkor hadviselésével együtt.

varak-varromok-kastelyok.hupont.hu

67. MaTi-CaR Alkatrészek - Gyújtótrafók, -tekercsek elérhető áron Miskolcon...

► Trafók Audi, Bmw, Citroen, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw és minden más autótípushoz

trafo-gyujtotrafo.hupont.hu

68. Here the elclassico what it is possible to know !

► Here Barcelona Fc from a team's and Real Madrid's team it is possible to know about the players though in it!

elclassico.hupont.hu

69. Tanulj velem könnyen németül!

► Oldalamat azoknak ajánlom akik el szeretnék sajátítani a német nyelv alapjait. könnyen, egyszerűen,gyorsan.

konnyennemetul.hupont.hu

70. TEGYÜK SZÉPPÉ A VILÁGOT!

► "Sokkal könnyebb változtatni azon, amit te teszel, mint azon, amit más tesz." Donald Walsch: Beszélgetések Istennel

tegyukszeppeavilagot.hupont.hu

71. Gyermeksarok

► Gyerekeknek mindenféle jó dolog!

gyermeksarok.hupont.hu

72. KISBIG KIFŐZDE

► A magyar konyha és a világ ízei hagyományos kézműves technológiával valódi alapanyagokból!

kisbig.hupont.hu

73. Varga Géza: A székely rovásírás

► Nemzeti írásunk teljesebb leírásának vázlata

szekely-rovasiras.hupont.hu

74. NAPCSILLAG

► ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu TOVÁBBI OLDALAIM: http://hajnalhasadas.hupont.hu/, http://hatodiknapon.hupont.hu/, http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu, http://o-megacsillag.hupont.hu/, http://palesnapes.hupont.hu/

napcsillag.hupont.hu

75. Mozgó Könyvesbolt Körmend

► Online könyvesbolt

mozgokonyvesboltkormend.hupont.hu

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 26
Heti: 83
Havi: 421
Össz.: 47 420

Látogatottság növelés
Oldal: Olvasni való
"ÜDVÖZÍTŐ UTAK" KERESZTÉNY FILMKLUB - © 2008 - 2018 - udvozito-utak-filmklub.hupont.hu

Ingyen weblap készítés, korlátlan tárhely és képfeltöltés, saját honlap, ingyen weblap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »